Data: 2004-03-22 15:36:17
Temat: Re: Płyta ceramiczna - jak wybierać?
Od: " 666" <d...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Amica, pierwszy model (parę lat temu): przypalała (np. bigos), bo impulsowa
praca przy minimalnym ustawieniu jest zła.
Po wywaleniu tamtej: Whirpool jak marzenie, ma nastawy 33°C i 66°C oraz
super-turbo gotowanie wody.
Ale i tak w Whirpoolu brak mi automatycznego dochodzenia do temperatury:
tak, żeb po włączeniu pracowała przez chwilę fprawie] pełną mocą, a dopiero
po chwili sam się przełączała na nastawioną.
Wiele Siemensów tak ma...
JaC
Czyli trzeba iść do sklepu z garem zimnego bigosu ;-))
> Jakie funkcje i rozwiązania techniczne są wg. Pana najważniejsze. (Chcę
mieć dobrze ale jednak tanio)
> Czy są jakieś różnice w jakości płyt o teoretycznie takich samych
parametrach a różniących się firmą/ceną?
|