| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!p olsl.gliwice.pl!not-for-mail From: "Michał [mic]" <m...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pomocy! Jak zrobić obważanki? Date: Tue, 18 Feb 2003 21:22:05 +0100 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 17 Message-ID: <b2u4q4$141$1@zeus.polsl.gliwice.pl> References: <b2tlib$g6q$1@zeus.polsl.gliwice.pl> <b2tln5$h50$1@zeus.polsl.gliwice.pl> <2...@2...17.253.53> <b2u3cj$mk3$1@zeus.polsl.gliwice.pl> <b2u41v$s11$1@kujawiak.man.lodz.pl> NNTP-Posting-Host: k44.karolinka.ds.polsl.gliwice.pl X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:147042 Ukryj nagłówki > Od wiekszej ilosci maki raczej twardnieja a nie puchna. | |
Zobacz także