Data: 2013-10-26 21:54:45
Temat: Re: Pora jak zagospodarowac
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 26 Oct 2013 20:39:32 +0200, Stokrotka napisał(a):
>> Warto zadołować w piasku, bo zimą pory są bardzo drogie.
> Prawda, dają aromat zupie, dzięki nim danie nie jest mdłe.
Dla mnie pory jedynie w zupie to proza i margines.
>> Ach, suróweczka z
>> pora i jabłuszka ze śmietaną i majonezem, ach :-)
> Nie polecam, pory są za ostre na suruwki, mimo, że są takie pszepisy
> to uważam, że drażnią pszewud pokarmowy, zwłaszcza jelita.
> Jest wiele suruwek bez pora,
> a pora raczej polecam jako dodatek w daniu gotowanym, duszonym itp.
Nie znasz się, ot co.
--
XL
Szumczyk forever!
http://natemat.pl/78717,kontrowersyjna-rzezba-gwalci
ciela-ma-swoich-zwolennikow-powinna-trafic-do-kazdej
-galerii-sztuki
|