Data: 2004-09-29 07:48:24
Temat: Re: Powidło z śliwek - JAK???
Od: "M.W." <t...@p...nospam.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dariusz K. Ladziak" <l...@w...pdi.net> napisał w wiadomości
news:4159dc33.5844644@news.tpi.pl...
> On Tue, 28 Sep 2004 20:07:02 +0200, BasiaBjk <b...@q...pl>
> wrote:
>
>
> Z woda. Bez wody przysmaza sie do dna zanim sok zdaza puscic... Tyle
> ze tej wody ma byc minimalna warstewka na dnie - tak do dwoch
> milimetrow, byle na poczatku grzania cieplo rosprowadzila. W
> porownaniu z iloscia wody zawartej w sliwkach jest to tyle co nic.
>
Hehehehe
Akurat ma to miejsce we szystkich kuchniach gazowych elektrycznych..itp..
w piekarniku i na weglowej nie jest to konieczne...a nic a nic sie nie
przypali...
a dodajac do tego palenie drewnem i aromat dymu...to jest dopiero smak..
Marek
|