From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Powitanie i pytanie
Date: Mon, 02 Sep 2002 13:17:07 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <b...@4...com>
References: <0...@n...onet.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 35
X-Authenticated-User: 4074246
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!news.maxwell.
syr.edu!news-out.nuthinbutnews.com!propagator2-sterling!news-in-sterling.newsfe
ed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:123270
Ukryj nagłówki
On 2 Sep 2002 14:12:17 +0200, i...@p...onet.pl wrote:
>Witajcie, list? czytuj? od dawna, chocia? nie ujawniam sie,a to z powodu mojego
>nieudanego debiutu na niej kilka miesiecy temu - zawiesil mi sie outlook i
>kilkakrotnie wyslalam zapytanie o przepis na mazurki, czym rozwscieczylam kilka
>osob ;-) - nie wiedzialam nic o archiwum!!! ani o goglowaniu!!!
>Teraz jestem juz uswiadomiona, czesto gogluje, dlatego tez nie zawracam Wam
>glowy prosbami o przepisy. :)
>
>Teraz przedstawie sie moze, od 6 lat jestem mezatka, uwielbiam gotowac, zbieram
>przepisy kulinarne, by potem je wykorzystywac w kuchni.
>
>Mam do Was pytanie - do kiedy mozna kupowac papryke, by ja zamarynowac? Boje
>sie, ze przeocze ten moment, gdy papryka jest najlepsza i w koncu nie zrobie
>jej w sloiczki na zime.
>
>Serdecznie pozdrawiam. Iwona
a witaj, witaj.....ciekawe kto sie rozwscieczyl.... plaga
mazurkow nastepuje w stosownej porze roku, tak jak i serniki,
uszka w innej , etc etc...ale wiesz...doceniam, padam do nozek,
ze sie nie uprzedzilas przeklenstwami !!! to mi imponuje,
wiekszosc ucieka w poplochu albo obrazona ...
co do papryki to Ci w ogole nie pomoge,a le na oko to teraz
powinna nastawac ta pora papryczana .
Krys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|