Data: 2002-07-03 09:05:45
Temat: Re: Prosba
Od: "Czarek" <c...@z...dwws.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:pm95iu8lfhm8f90qofupqd3c54867go00h@4ax.com...
> On Tue, 2 Jul 2002 15:01:43 +0200, "Domin"
> <s...@p...onet.pl> wrote:
>
> >Ludzie czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat glownego tematu postu ?
> >Blagam ;-)
> >Dlaczego tu tak czesto inne poboczne sprawy przyslaniaja te wazne
glowne
> >sprawy.
> >Dla mnie wydatek okolo 100zl na kilku godzinny kurs jest duzy i nie wiem
czy
> >warto.
> >Moze lepiej nakupic ksiazek kucharskich i cwiczyc w zaciszu domowym swoj
> >kunszt.
> >Prosze o wypowiedzi.
> >
> >Pozdrawiam zbulwersowanych jak i nie zbulwersowanych ;-)
> >
> >Dominik
Znam kilku kucharzy profesjonalistow, ktorzy wyszli spod reki Schellera i
wszyscy mowia o jego talencie pedagogicznym z duzym szacunkiem. problem
polaga natym, ze pod jego okiem spedzili zazwyczaj kilka lat nie zas godzin
Czarek
|