| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newspump.monmouth.co m!newspeer.monmouth.com!uninett.no!newsfeed1.e.nsc.no!nsc.no!nextra.com!news.te le.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!t elia.net!news.nask.pl!news.man.poznan.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "sMOCZYCA" <a...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przekładaniec budyniowy Date: Thu, 13 Feb 2003 09:29:24 +0200 Organization: TORMAN Lines: 17 Message-ID: <b2g1mo$kj5$1@flis.man.torun.pl> References: <b2eci3$2ul$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: gw.ima.pl X-Trace: flis.man.torun.pl 1045137944 21093 195.117.13.12 (13 Feb 2003 12:05:44 GMT) X-Complaints-To: u...@m...torun.pl NNTP-Posting-Date: 13 Feb 2003 12:05:44 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:146306 Ukryj nagłówki > Masło, cukier i jedno jajko energicznie utrzeć w misce na jednolitą masę. | |
Zobacz także