| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news. icm.edu.pl!news.atman.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "sMOCZYCA" <a...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przekładaniec budyniowy Date: Fri, 14 Feb 2003 07:56:12 +0200 Organization: TORMAN Lines: 6 Message-ID: <b2i5go$hh8$2@flis.man.torun.pl> References: <b2eci3$2ul$1@news.onet.pl> <b2g1mo$kj5$1@flis.man.torun.pl> <b2h3ug$qug$2@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: gw.ima.pl X-Trace: flis.man.torun.pl 1045207384 17960 195.117.13.12 (14 Feb 2003 07:23:04 GMT) X-Complaints-To: u...@m...torun.pl NNTP-Posting-Date: 14 Feb 2003 07:23:04 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:146424 Ukryj nagłówki a jeszcze podaj wagę serków - takie po 250? czy typu danio? | |
Zobacz także