Data: 2008-03-18 19:36:13
Temat: Re: Przepiepszone leczo
Od: "flower" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barakus" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:frp08f$f11$1@atlantis.news.neostrada.pl...
>
> Witam grupę
>
> To mój pierwszy post na tej grupie i zarazem pierwsze pytanie
> Ugotowałem Leczo lecz przesadziłem z pieprzem, chili, tobasco i takie
tam..
> Macie jakiś sposób aby załagodzić smak - żona się krzywi
1. Dobrze wychłodzić, tak żeby tłuszcz się oddzielił
2. Zebrać go. To co powoduje że potrawa jest pikantna rozpuszczone jest w
tłuszczu.
To porada z tej grupy dotycząca flaków i rosołów. Sam wypróbowałem raz, z
bograczem (a w zasadzie zupą gulaszową), zadziałało.
|