| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!goblin2!g oblin.stu.neva.ru!xlned.com!feeder1.xlned.com!feeder1.cambriumusenet.nl!feed.tw eaknews.nl!postnews.google.com!ca1g2000vbb.googlegroups.com!not-for-mail From: artur zet <h...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przygotowanie do wędzenie - czy można mrozić? Date: Sun, 4 Dec 2011 01:11:53 -0800 (PST) Organization: http://groups.google.com Lines: 9 Message-ID: <1...@c...googlegroups.com> References: <d...@u...pl> NNTP-Posting-Host: 95.40.206.117 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: posting.google.com 1322989913 16899 127.0.0.1 (4 Dec 2011 09:11:53 GMT) X-Complaints-To: g...@g...com NNTP-Posting-Date: Sun, 4 Dec 2011 09:11:53 +0000 (UTC) Complaints-To: g...@g...com Injection-Info: ca1g2000vbb.googlegroups.com; posting-host=95.40.206.117; posting-account=gjvRBAoAAADiJKRg8fhkjKrHN2D477SM User-Agent: G2/1.0 X-Google-Web-Client: true X-Google-Header-Order: ARLUEHNKC X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2),gzip(gfe) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:339363 Ukryj nagłówki peklowanie ma za zadanie przedłużanie trwałości mięsa,czemu chcesz je | |
Zobacz także