| « poprzedni wątek | następny wątek » |
51. Data: 2009-01-24 11:40:49
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Dnia Sat, 24 Jan 2009 12:19:32 +0100, Aicha napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" napisał:
>
>> wszystkie misski, z laptopami, w dżinsach i mini, i w dodatku
>> na tabletkach - więc bezjajeczne ;-)
>
> A Ty jaką dawkę i czego bierzesz, pochwal się!
Czym? tabletkami? - nie, ja tylko plastry na klimę :->
> Znów Cię kwantyfikator zaatakował?
Lubisz to słowo, jak widzę. Jesteś po jakimś kursie?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
52. Data: 2009-01-24 16:03:56
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1qcvdycolvwzt$.38vdjefunawd$.dlg@40tude.net...
> Cały dzień??? Nieeeee nooo :-DDD
> Mówię, że byłam na kursie, żesz.
> Nawet angielski mamy. Facet od ang. przerażony, bo myślał, że będzie uczył
> wiejskie baby z jajkami pod zapaską, a tu wszystkie misski, z laptopami, w
> dżinsach i mini, i w dodatku na tabletkach - więc bezjajeczne ;-)
UWAGA: MITOMANKA!
--
Bluzgacz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
53. Data: 2009-01-24 18:36:21
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Użytkownik "Ikselka" napisał:
> >> wszystkie misski, z laptopami, w dżinsach i mini, i w
> >> dodatku na tabletkach - więc bezjajeczne ;-)
> > A Ty jaką dawkę i czego bierzesz, pochwal się!
> Czym? tabletkami? - nie, ja tylko plastry na klimę :->
Rozumiem, że to takie specjalne, które pozwalają na zachodzenie w
ciążę. Proszę, co za postępy w medycynie!
> > Znów Cię kwantyfikator zaatakował?
> Lubisz to słowo, jak widzę. Jesteś po jakimś kursie?
Lubię. Szczególnie w stosunku do kobiet. One kochają takie słówka jak
"zawsze, nigdy, każdy, wszystkie" itp.. To tak gwoli wyjaśnienia,
skoro jako eks-matematyczka nie wiesz, o czym piszę :)
A kursów nie mam, bom nie Panslavista - samotnej matce szkoda było
ponad 4 tysiaków na kurs pedagogiczny, żeby wykładać po angielsku w
szkole dla dorosłych. Zagraniczni studenci jakoś się bez kursu obywają
:>
--
Pozdrawiam - Aicha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
54. Data: 2009-01-24 19:06:14
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.On 24 Sty, 19:36, "Aicha" <b...@t...ja> wrote:
> Użytkownik "Ikselka" napisał:
>
> > >> wszystkie misski, z laptopami, w dżinsach i mini, i w
> > >> dodatku na tabletkach - więc bezjajeczne ;-)
> > > A Ty jaką dawkę i czego bierzesz, pochwal się!
> > Czym? tabletkami? - nie, ja tylko plastry na klimę :->
>
> Rozumiem, że to takie specjalne, które pozwalają na zachodzenie w
> ciążę. Proszę, co za postępy w medycynie!
>
> > > Znów Cię kwantyfikator zaatakował?
> > Lubisz to słowo, jak widzę. Jesteś po jakimś kursie?
>
> Lubię. Szczególnie w stosunku do kobiet. One kochają takie słówka jak
> "zawsze, nigdy, każdy, wszystkie" itp.. To tak gwoli wyjaśnienia,
> skoro jako eks-matematyczka nie wiesz, o czym piszę :)
> A kursów nie mam, bom nie Panslavista - samotnej matce szkoda było
> ponad 4 tysiaków na kurs pedagogiczny, żeby wykładać po angielsku w
> szkole dla dorosłych. Zagraniczni studenci jakoś się bez kursu obywają
> :>
>
> --
> Pozdrawiam - Aicha
Kwestionujesz moją wiedzę? W życiu cywilnym byłem tylko na kursie
samochodowym i kursie rzemieślniczym - był wymagany do założenia
wlasnego biznesu (byłem bardzo młody, gdy zaczynałem)...
Reszta to wrodzona inteligencja 168 i ciekawość świata i wiedzy,
przydały się w szkołach jak i w samokształceniu.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
55. Data: 2009-01-24 19:06:59
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Aicha pisze:
> szkole dla dorosłych. Zagraniczni studenci jakoś się bez kursu obywają
Co to za szkoła? Serio pytam.
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
56. Data: 2009-01-25 12:35:09
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Użytkownik Misiek napisał:
(...)
> Oczywiscie ze z konskiej... NIestety od wiekow nie widzialem jej w
> sklepach..
> za to przyuwazylem ostatnio sklep w ktorym pojawily sie:
> 1. kabanosy KONSKIE
> 2. Kielbasa KONSKA
Dowiedz się w tym sklepie o inne mięsa końskie. Koło mnie w takim
sklepie można zamówić mięso, na stałe go nie trzymają, bo drogie
i nie ma wielu chętnych (końska polędwica 60 zł/kg).
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
57. Data: 2009-01-25 15:55:01
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Dnia Sat, 24 Jan 2009 19:36:21 +0100, Aicha napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" napisał:
>
>>>> wszystkie misski, z laptopami, w dżinsach i mini, i w
>>>> dodatku na tabletkach - więc bezjajeczne ;-)
>>> A Ty jaką dawkę i czego bierzesz, pochwal się!
>> Czym? tabletkami? - nie, ja tylko plastry na klimę :->
>
> Rozumiem, że to takie specjalne, które pozwalają na zachodzenie w
> ciążę. Proszę, co za postępy w medycynie!
Nie, to takie specjalne, które zapobiegają pewnym dolegliwościom, prócz
ciąży. Gdyby chodziło o samą ciążę, nie musiałabym zabezpieczac się przed
nią, jak przed jaką katastrofą - do tej pory nigdy tego nie robiłam, mam
taki układ, że ciąża to nie nieszczęście.
>
>>> Znów Cię kwantyfikator zaatakował?
>> Lubisz to słowo, jak widzę. Jesteś po jakimś kursie?
>
> Lubię. Szczególnie w stosunku do kobiet. One kochają takie słówka jak
> "zawsze, nigdy, każdy, wszystkie" itp.. To tak gwoli wyjaśnienia,
> skoro jako eks-matematyczka nie wiesz, o czym piszę :)
Wiem, o czym piszę, dlatego pytam, czy jestes po jakimś kursie.
Znowu zarzucasz mi niewiedzę, przedtem ślepotę itp.
A dziwię sie, ponieważ nie jesteś matematyczką i nie sądzę, abyś miała
wiele z matematyką do czynienia.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
58. Data: 2009-01-25 15:56:19
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Dnia Sun, 25 Jan 2009 13:35:09 +0100, Krystyna Chiger napisał(a):
> Użytkownik Misiek napisał:
> (...)
>> Oczywiscie ze z konskiej... NIestety od wiekow nie widzialem jej w
>> sklepach..
>> za to przyuwazylem ostatnio sklep w ktorym pojawily sie:
>> 1. kabanosy KONSKIE
>> 2. Kielbasa KONSKA
>
> Dowiedz się w tym sklepie o inne mięsa końskie. Koło mnie w takim
> sklepie można zamówić mięso, na stałe go nie trzymają, bo drogie
> i nie ma wielu chętnych (końska polędwica 60 zł/kg).
No to w zupełnie normalnej cenie, bo wołowa u nas po tyle samo. chyba
poszukam tej końskiej.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
59. Data: 2009-01-25 22:59:40
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.Użytkownik "Als" <1...@1...pl> napisał w wiadomości
news:1nl3b057s6oa.1eafh1saf7hxt.dlg@40tude.net...
>
Bywam w Poznaniu dosc czesto i tam w poblizu Rynku Jezyckiego byl ( a pewnie
jeszcze jest ) sklep gdzie i konika porcjowanego mozna i szynszyla
zmielonego kupic.
Pozdrawiam, Tomek.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
60. Data: 2009-01-26 08:21:15
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:ahl1a2iqvo9t.14wszhzqn0kmy.dlg@40tude.net...
> Dnia Fri, 23 Jan 2009 08:16:30 +0100, Misiek napisał(a):
>
(ciach)
>
>> LAS sie
>> nazywal i sprzedawali tam wlasnie dziczyzne za czasow kartkowych... Nie
>> dosc
>> ze tanio dosc to jeszcze smaczne to wszystko bylo...
>> I komu ten sklep przeszkadzal...
>
> Całe szczęscie, że dzis już znikły TAKIE "możliwości" zakupów - moge kupić
> co chcę i gdzie chcę, nie ma sklepów za żółtymi firankami itp.
A jest czego zalowac.. Zacny byl sklepik... Nie znasz sie, ja chciualbym
zeby ten akurat sklep istnial nadal...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |