Data: 2003-08-22 21:24:58
Temat: Re: Przyswajanie białka
Od: "daniel figlarz" <d...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marcin 'Cooler' Kuliński <m...@p...gazeta.blah> napisał(a):
> daniel figlarz w wiadomości news:bi5pio$sfg$1@inews.gazeta.pl pisze:
>
> >> No i ok. A teraz postaraj sie zglebic roznice miedzy zoltkiem jaja,
> >> a jajem calym.
> >>
> > Marcin! Ty nie chcesz dyskutować, tylko polujesz na literówkę.
>
> To nie byla literowka tylko celowe wprowadzanie pytajacego w blad. Miedzy
> calym jajem a zoltkiem jest taka roznica, jak miedzy golonka a koscia.
>
> > Gwoli ścislości to sam sobie sprawdź różnice miedzy białkami żółtka
> > a "bialka". Jak się nauczysz to pogadamy. Poki co jesteś dyletantem.
> > Sorry...
>
> Uuu, a Ty masz pewnie certyfikat z Arkadii. Fajnie, tylko ze w dalszym
ciagu
> nie przedstawiles zrodla, w ktorym wyczytales o zoltku (z wiejskiego jaja)
> jako produkcie spozywczym o wzorcowej palecie aminokwasow. Zwrot "jestes
> dyletantem, sorry" niczego tu akurat nie zalatwia - jestesmy na grupie
> dyskusyjnej, a nie w twoim gabinecie (jesli takowy posiadasz).
>
Nie mam certyfikatu i nie potrzebuję go, by dyskutować. Mam za to wiedzę,
która prowadzi mnie we własciwym kierunku. Skąd to wiem?? ...i tak nie
uwierzysz, a nie mam zamiaru dawać Ci szansy na nabijanie się
z "innostranców". Oj!! cosik nie bardzo lubisz krytyki wobec swojej osoby.
Co to znaczy, że jestem na grupie dyskusyjnej, a nie w gabinecie? Czyżby to
była Twoja grupa? Piszę co wiem, a Ty nie za bardzo. Chcesz tylko dowodów
nie dając w zamian nic. To nie dyskusja, a pyskówka.
A'propos źródła, to co jeszcze mam Ci pokazać? Adres Trziszki? Nie zawsze
źródłem jest słowo pisane. Jeżeli nie wierzysz, że ogień parzy, to wsadź weń
rekę. A teraz odbijam piłeczkę: udowodnij, że nie mam racji.
Pozdrawiam Cię Marcin i proponuje byś wzniósł się trochę wyżej niż tam gdzie
rosną kartofle
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|