Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pyrowy placek + ... Re: Pyrowy placek + ...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pyrowy placek + ...

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!news.rmf.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsg
ate.pl
From: a...@p...com.pl (Anna Pawłowska-Pojawa)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pyrowy placek + ...
Date: 30 Apr 2002 15:17:22 +0200
Organization: PAP S.A.
Lines: 27
Message-ID: <042a01c1f049$2d76e510$8d000a80@PAPNET1621>
References: <aam4vq$f7e$1@news.tpi.pl>
Reply-To: Anna Pawłowska-Pojawa <A...@p...pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1020172642 10739 192.168.240.245 (30 Apr 2002 13:17:22 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 30 Apr 2002 13:17:22 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id GVDU6N00.O9H for <p...@n...pl>; Tue, 30
Apr 2002 15:15:59 +0200
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id GVDU6N00.O9H for <p...@n...pl>; Tue, 30
Apr 2002 15:15:59 +0200
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id GVDU6N00.O9H for <p...@n...pl>; Tue, 30
Apr 2002 15:15:59 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:106360
Ukryj nagłówki


----- Original Message -----
From: "Don Pedro" <d...@p...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, April 30, 2002 3:04 PM
Subject: Pyrowy placek + ...


Właśnie. Plus co, to znaczy z czym.

Na przykład z tzatziki. W lodówce z jadalnych rzeczy mam - jakieś tam
mięsiwo, pieczarki, trochę
wędlin, pasztet, parówki no i resztę standartowego dziadostwa. Da się coś z
tego wykombinować?
Piotr

Te tzatziki brzmią nieźle, ale nigdy nie jadłam. Do plackow zrobilabym sos -
pieczarki plus mięso (zwłaszcza jeśli mielone albo inne ale pokrojone w male
kawalki) albo ew. parówki (ale to juz mniej dobre. Ew. same pieczarki.
Pozdr,
AP



--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6