Data: 2006-01-06 15:00:26
Temat: Re: Pytanie - Warszawa
Od: Kinga 'Słowotok' <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> Czy ktoś się orientuje może gdzie najlepiej na Bielanach, Bemowie,
>> Żoliborzu, dostanę Piernik Kętrzyński?
>> Kiedyś był w budkach obok Hali Marymonckiej, ale tam chyba nieczynne, bo
>> metro budują?
>
> Chodzi Ci o gotowy, czy taki półprodukt, który zdaje sie Delecta robi?
> Jeśli to drugie, to mi sie ostatnio w oczy, w Tesco rzuciło - ja nie
> jestem z Warszawy, ale może w warszawskim Tesco tez będzie.
> Ania
Już dostałam, taki w proszku. Jest w samej Hali Marymonckiej, opakowania po
750 g i po 500g.
Wychodzi zawsze i jest bardzo smaczny, nie czuć, że jest "z papierka". Do
tego dodaję zawsze dużo rodzynków i orzechy włoskie (laskowe też są dobre).
Delecta to nie jest to, też kiedyś robiłam. Piernik kętrzyński, produkowany
przez mało znaną firmę i może dlatego jest taki dobry :)
--
KingAM
'just one year of love is better than a lifetime alone'
[Freddie Mercury]
|