Data: 2008-09-03 20:03:14
Temat: Re: Pytanie do użytkowników Kitchen Aid
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea wrote:
> Czy warto kupować model Artisan, który ma 300W?
>
> Mąż jest w Niemczech i ma kupić, ale tak właśnie patrzę, że mój Zelmer
> ma 350W. Czy odczuję zmianę na lepsze? Głównie chodzi mi o wyrabianie
> ciast. Później ewentualnie chcę dokupić nasadkę do mielenia mięsa.
>
> Ewa
Ja mialam Classic o mocy 250W przez 12 lat, ktory spokojnie wyrabial
ciasto na jeden bochenek chleba. Dokupilam maszynke do mielenia miesa i
tulejki do robienia kielbasy. Teraz mam Professional o mocy 600W i moge
nim wyrobic ciasto na 3 bochenki naraz bez problemu. Maszynka do miesa
pasuje do wszystkich, bo maja te sama wtyczke do wszystkich dodatkow.
Misy i ubijaczki maja roznej wielkosci.
Najwazniejsze jest to, zeby mial gwarancje, ze mozesz zwrocic i
wymienic. Dobrze jest tez miec dwie lub nawet trzy misy, ktore mozna
dokupic osobno.
MB
|