Data: 2006-04-29 21:17:03
Temat: Re: Pytanie techniczne
Od: Magdalena Bassett <n...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
waldek wrote:
> Magdalena Bassett wrote:
>
>>A z kaparami polecam takie danie:
>>
>>Piers indycza (lub piers kurza, lub cielecina, lub poledwica
>>wieprzowa) pokrojona w poprzeczne platy, 1 cm grubosci
>
> ===
> Ten przepis podawałaś już ze dwa albo i trzy lata temu. Bardzo mi przypadł
> do gustu i na stałe znalazł się w moim jadłospisie.
>
Bardzo mi milo. Robie to czesto, bo lekkie, i smak ma wielowarstwowy, co
lubie. Rowniez jest to mile danie dla gosci, ktorzy nie lubia czy nie
moga pic czerwonego wina. Biale wino podkresla walory smakowe tego
dania. Zazwyczaj podaje po tym cytrynowy deser, jak mus czy sorbet.
MB
|