| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Grzech" <g...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: RO, MINERALNA, SMAK Date: Sat, 3 Jun 2006 14:31:08 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 20 Message-ID: <e5rvec$rmu$1@news.onet.pl> References: <e5p3f2$sn2$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: host-193-86.tele2.pl X-Trace: news.onet.pl 1149337869 28382 213.173.193.86 (3 Jun 2006 12:31:09 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 3 Jun 2006 12:31:09 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Sender: wLDsyGDL04RJXRByBVF4eLFvQD3i03jt X-Antivirus-Status: Clean X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-Antivirus: avast! (VPS 0622-4, 2006-06-02), Outbound message X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270078 Ukryj nagłówki > Smak wody zależy od jej nie-wodnej zawartości. W filtrach RO dodaje się | |
Zobacz także