Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin2!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrad
a.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Sun, 22 May 2016 14:22:10 +0200
From: Qrczak <q...@q...pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20100111
Thunderbird/3.0.1
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
References: <15b1ahdx4es4d$.15i75vxlbapxe$.dlg@40tude.net>
<573cc87f$0$655$65785112@news.neostrada.pl>
<3...@4...net>
<573e1589$0$643$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net>
<573eb939$0$698$65785112@news.neostrada.pl>
<1q97gkysedjv4.17sostvkwdeeo$.dlg@40tude.net>
<573f174e$0$645$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net>
<57400e51$0$22837$65785112@news.neostrada.pl>
<1ntsx1nu3xqvy$.1ukhdfzi9nrxb.dlg@40tude.net>
In-Reply-To: <1ntsx1nu3xqvy$.1ukhdfzi9nrxb.dlg@40tude.net>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 45
Message-ID: <5741a474$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 87-207-131-149.dynamic.chello.pl
X-Trace: 1463919732 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 649 87.207.131.149:49361
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:371885
Ukryj nagłówki
Dnia 2016-05-22 13:35, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
> Dnia Sat, 21 May 2016 09:29:21 +0200, Qrczak napisał(a):
>> Dnia 2016-05-20 19:15, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>> Dnia Fri, 20 May 2016 15:55:26 +0200, FEniks napisał(a):
>>>> W dniu 20.05.2016 o 12:53, Ikselka pisze:
>>>>> Dnia Fri, 20 May 2016 09:14:05 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>> W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
>>>>>>> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>>>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>>>>>>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>>>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>>>>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>>>>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a
zupełnie
>>>>>>>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>>>>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>>>>>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>>>>>>>> Scukrzyłam się.
>>>>>>>>
>>>>>>> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
>>>>>> Polski miód.
>>>>>>
>>>>>> BTW:
>>>>>> http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
>>>>>>
>>>>> Spoko, lustro mi niepotrzebne - miałam bezpośredni ogląd we Wrocku.
>>>>
>>>> To nawet kalejdoskop, skoro przez te niemal 10 lat obraz zmienił się tak
>>>> diametralnie.
>>>>
>>>
>>> Wystarczy mi spojrzenie w oczy i mam stały obraz, ad hoc. Ciekawe jest, że
>>> jeszcze nigdy w życiu się nie pomyliłam - co najwyżej próbowałam
>>> zweryfikować praktycznie. Zupełnie jak z moim małżeństwem 3-]
>>
>> A to już nie na ręce?
>
> Ja tylko w oczy. A kto mi na ręce - to już jego problem był. W tym Wrocku.
A patrzeć w oczy na ręce patrzące to już nie problem.
Q
--
miej serce i patrzaj
|