Data: 2003-01-10 18:19:13
Temat: Re: Raclette pomocy
Od: "Cyklista" <c...@a...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
JA ROBIĘ TO W NASTĘPUJĄCY SPOSÓB:
na półmisek wykładam kilka rodzajów plasterkowanej wędliny, kilka rodzajów
sera żółtego (najlepiej tostowego), do miseczek, małe pieczarki, kukurydzę,
cebulkę marynowaną, czosnek, ogóreczki, ananas itp, robię kilka rodzajów
sosów (najszybsze są dipy z torebki, albo gotowe ze słoika) ketchup,
musztarda
Następnie na patelence układa się plaster wędliny, dodatki wedle uznania i
przykrywam to plastrem sera żółtego, wkładam do urządzenia i jak się podtopi
ser - gotowe, wykładam na talerzyk lub na bagietkę (którą można podgrzać jak
grzanki) i SMACZNEGO
jest to pyszne ale kaloryczne że aż strach
--
Pozdrawiam.
Agnieszka
m...@a...net.pl
|