Data: 2001-12-19 08:00:27
Temat: Re: Racuchy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>1. usmazyc nalesnika lekko
>2. pokryc Go serem / szynka
>3. lekko podgrzac na patelni
>4. wbic jajko (przekloc zolko, désolée za takie szczegoly)
>5. posolic, popepperowac, poczekac az sie zetnie (posypujac galka)
>6. wrzucic wiorek masla
>
>.. a potem sprzedawac na ulicy ! (no bo P-zewo)
>
>Ewcia
>(hu - ha !)
mnie w twym miescie stolecznym wykonczyl nalesnik, ktoren mial na
sobie co nastepuje:
skwarki z boczku
jajko
zolty ser
kwasna zmietane
zlozony na boczek w pol, posypany jeszcze serem i smietana...
peklam i trzeba bylo mnie cerowac
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|