| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Małgorzata Leszczyńska" <g...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Re: Mięso gotowane Date: Fri, 21 Oct 2005 09:07:14 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 5 Message-ID: <djab42$71v$1@inews.gazeta.pl> References: <dj4v4m$ftl$1@news.onet.pl> <dj5dpb$hfu$1@achot.icm.edu.pl> <4...@n...tpi.pl> NNTP-Posting-Host: mail.zchpolice.com Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1129885634 7231 172.20.26.240 (21 Oct 2005 09:07:14 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Oct 2005 09:07:14 +0000 (UTC) X-User: goskaa.l X-Forwarded-For: 172.20.6.61 X-Remote-IP: mail.zchpolice.com Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:250682 Ukryj nagłówki Pamiętaj jednak, że nie wolno solić wody do gotowania wołowiny, bo niegdy nie | |
Zobacz także