Data: 2004-12-14 11:35:32
Temat: Re: Rodzaje smietan
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 14 Dec 2004 11:15:18 +0100, Waćpanna lub Waćpan *ata*, w
wiadomości news:<news:cpmeot$ilj$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co
następuje:
> Mam nadzieje ze mi pomozecie :)
> W sumie gotuje juz dosc dlugo i nie najagorzej, ale jak dotad nie odkryłam
> skad wiecie jaka smieta jest slodka jaka kwasna ??
> Rozumiem kremowka, jest slodka
> Ale czy 12 smietana jest kwasna ? czy to zalezy od procentow czy jeszcze od
> czegosc innego ??
> Mam fajny przepis na sole ( ryba ) i nie chcialabym tego zepsoc ....
Za bardzo nie rozumiem pytania. Słodka jest śmietanka, a kwaśna śmietana. I
jedna i druga może mieć 12 lub 18%. Chodzi Ci o problem w sklepie, w
przepisie, czy co?
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|