Data: 2003-03-14 10:29:16
Temat: Re: Rokpol a pizza
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Wkn napisał:
> ja kiedys probowalam zjesc surowke z kapusty bialej i czerwonej, jajka,
> orzechow i rokpola, bylo niezjadliwe, ale mozliwe, ze mialam przejrzaly ser,
> byl zbyt ciemnoniebieski :(
>
> wkn
Mnie sie wiecznie surowka z czerwonej kapusty nie udaje. Wychodzi jakbym
karpiela do niej skrolila.
Twarda jak kamien mi ta kapusta wychodzi. Probowalam ja podgotowac
(zrobila sie paciaja), sparzylam ja wrzatkiem (wyblakla i byla twarda),
sparzylam ja z sokiem z cytryny (kolor zostal ale miekkosc sie nie
zmienila), sparzylam ja wrzatkiem z cytryna, odcisnelam, posolilam i
przydusilam (nic). Tak wiec surowki z czerwonej kapusty robic nie bede.
Natomiast to o czym Ty piszesz w sensie o surowce. Chyba by mnie tez nie
przekonalo. Jakos mi nie pasuja te kapusty do orzechow, sera i reszty. :(
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
|