Data: 2000-03-07 07:45:13
Temat: Re: Rosol
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
No to mi zabiłeś ćwieka ? - jaka to "czarna" kaczka ?
--
--I-Z-B-A--L-O-R-D-O-W--P-S-S--
STAŻYSTA-OS3 - 28752610
pocieszyciel strapionych,
trapiciel ucieszonych
Member of Spammers Club
----------------------------------------------
Użytkownik "trastevere" <j...@m...com> napisał w wiadomości
news:8a1tr5$sbd$1@nnrp1.deja.com...
>
>
> article <3...@p...onet.pl>,
> Ulka <u...@p...onet.pl> wrote:
> > > A czy nikt z was nie dodaje do rosolu kapusty wloskiej?Zdecydowanie
> > > podkresla jego smak
> >
> > Moja mama dodawala, wtedy kupowalo sie "wloszczyzne z kapusta" Ja nie
> > dodaje i chyba ten zwyczaj zanika, bo w warzywniakach nie ma juz
> > "wloszczyzny z kapusta" (pisze o takich gotowcach)
>
> Serwus,
> A co byscie powiedzieli na rosol z czarnej kaczki.?
>
>
> Sent via Deja.com http://www.deja.com/
> Before you buy.
|