Data: 2001-09-06 19:25:30
Temat: Re: Rum - z czym i do czego
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wiesz, un nas wlasnie z tych dwoch powodow (cena + wymiary) sie w ogole nie
przyjely. Ich jedyna zaleta jest produkowanie roznych rodajow lodu.
A na fr.rec.cuisine (siostrzyczka naszej grupy) wlasnie lamia sobie glowe,
co zrobic, zeby lod nie ciagnal brzydko po 24 godz. po wyprodukowaniu przez
molocha
Ewa NN.
--
Niesz !
Jerzy <0...@m...pl> a écrit dans le message :
9n8hg9$6p6$...@s...icm.edu.pl...
> [...]
> > Raz robilam, ale musialam dwa-trzy razy zamrazac i mielic na przemian,
> zeby
> > osiagnac te kremowa konsystencje. Ale bylo dobre. Dodalam Cointreaux
> jako
> > syropu plus troszke cukru.
> Zaraz zaraz, przeca można już nawet w PL nabyć USA-wskie lodufy z
> kruszarką do lodu. Ale cena ok. 4.000 zł jest ździebko przytłaczająca. No
> i te gabaryty.
> pozdr. Jerzy
>
>
|