« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-06-04 12:51:15
Temat: Re: Ryba po grecku????Alko <N...@X...pl> napisał(a):
>
bo ja lubię jak mi pali
> przełyk
taki efekt można też uzyskać podając napitki ;)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-06-04 13:55:42
Temat: Re: Ryba po grecku???? Zora napisał(a):
> Acha - i jeszcze listek laurowy koniecznie i pieprz.
>
A ja jeszcze, obok koncentratu (ew. pomidorów bez skórek), pieprzu,
ziela angielskiego i liścia laurowego, soli i cukru, dodaję odrobinę
octu winnego, trudno powiedziec ile, tak do smaku, bo lubię
kwaskowo-słodki smak :-).
Pozdrawiam
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2005-06-05 12:46:10
Temat: Re: Ryba po grecku????
> O tak, dokladnie!. Oprocz tego u mnie obowiazkowym jest dodatnie
niewielkiej
> ilosci musztardy (1 lyzeczka, na duza patelnie warzyw), co zadzwiajaco
> swietnie podkresla smak. Przyznaje sie bez bicia, robie najlepsza rybe po
> grecku, jaka jadlam i jaka jedli moi znajomi:).
To podajecie dokładnie przepis w końcu no :-)
Tez chetnie sobie zapodam do Ałtkuk Ekpresa.
Pozdrówka
Yaro
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2005-06-05 13:56:38
Temat: Re: Ryba po grecku????
Użytkownik " Zora" <z...@g...pl> napisał w wiadomości
news:d7s843$44t$1@inews.gazeta.pl...
> Alko <N...@X...pl> napisał(a):
> >
> bo ja lubię jak mi pali
> > przełyk
>
> taki efekt można też uzyskać podając napitki ;)
ten efekt też lubię
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |