Data: 2001-09-15 22:40:29
Temat: Re: Rybne kotlety
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
news:9nv6b0$rhk$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości
do
> grup dyskusyjnych napisał:9nt11v$s93$...@n...onet.pl...
>
> > Formujesz, obtaczasz w bułeczce i smażysz...
> > --
> > Joanna
>
> A ja zadnych mielonych nie obtaczam w bulce, tylko formuje, splaszczam i
> smaze. Panierka tylko do miesa w calosci czyli schabowe ze schabu
> ,"schabowe" z piersi kurczaka, ryba np. dorsz w porcjach tez panierowany.
> Mielone sa saute, zawsze. Z domu tak wynioslam...
Ale w bułeczce są takie rumiane... ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|