Data: 2002-11-18 23:25:50
Temat: Re: Ryz a sok z jablek
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
margola & zielarz wrote:
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> news:3DD94394.EFCAAA25@olypen.com...
> > Znow eksperymentowalam w kuchni i zrobilam ryz gotowany z sokiem z
> > jablek (cider) zamiast wody.
>
> testowalam juz te arcypyszna potrawe w pomysle i wykonaniu niejakiego Qwaxa
> :) A sok byl wyciskany naturalnie i co za tym idzie "lekko" kwaskowy ;)
>
> Ale jak juz Qwax i Bassett staja w szranki ryzowe....
>
No popatrz, to niezaleznie wpadlam na taki sam pomysl. A dzis
dokonczylam tez ryz z odrobina dzemu truskawkowego i slodka smietanka -
ale byl pyszny lunch. Mialam zamiar sie odchudzac, stad ten ryz gotowany
w duzych ilosciach, ale jak mi ta smietanka wpadla w lapki, oj, nie dalo
sie, padlam ofiara apetytu.
MB
|