Data: 2001-10-10 16:22:35
Temat: Re: Rzecz o pierogach
Od: "MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "DominikaNM" <d...@a...pl> napisał w wiadomości
news:9q1q7a$lm$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> Miałam kiedyś przykrą przygodę z pierogami i już ich nie robię:-(
ciach...
\
> Jakie robicie nadzienie do pierogów grzybowo-kapuścianych? Ze słodką
> czy kiszoną kapustą?
> Pozdrawiam
> DominikaNM
>
tylko z kiszona, ale oplukana i obgotowana- nie czuc kwasu, grzybki suszone
obgotowane, zmielone toto lub pisiekane- zaleznie od fantazji i czasu,
dodana zesmazona cebulka, jajo, pieprz ziolowy.
Dominika- ja Ci kiedys zrobie pierozki takie:)
Mechcia
|