Data: 2006-01-05 15:40:50
Temat: Re: [SPAM] Brakujący element Twojej kuchni, piekarnika - kamień
Od: "Atunia " <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Theli <g...@w...pl> napisał(a):
> Czy ten kamien to nie jest przypadkiem drozsza wersja chwalonej kiedys
> na grupie metody wylozenia piekarnika ceglami?
Tak, przy czym oczywiście kamień jest na dole jedynie, na ruszcie się go
kładzie i daje kopa cieplnego. Wolę kamień z atestem od podejrzanych
szamotówek ;).
Ale oczywiście każdy może wybrać co woli, w każdym razie skórka dolna chlebka
pieczonego w ten sposób jest o wiele smaczniejsza. O pizzy i pieczeniu mięs
się nie wypowiem, wiem, że można, wiem, że chwalą, ale sama nie robiłam.
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|