Data: 2006-07-17 14:37:48
Temat: Re: SPOZNILEM SIE...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"d... aż się boję dopisać" <d...@w...pl> wrote in message
news:e9g777$4bl$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e9g58a$8$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>
>> Jaka złśliwość to sa najczystszej wody rady kulinarno-domowe.
>
> Tak? A jak wygladają nienajczystszej wody rady w twoim wykonaniu?
>
>> Kiszę ogórki na zimę!
>
> Bardzo jesteś pracowity. Żona ma z ciebie pociechę. Dzieci są dumne z
> tatusia.
> Sąsiad odetchnął z ulgą.
> Ale kisząc ogórki zakwaszasz internet i to nie na zimę, ale na lata
>
>> Dlaczego nie pytasz jak?
>
> Bo odpowiedź na "jak" jest już w archiwum pl.rec.kuchnia i brzmi
> "wirtualnie"
>
>> Dlaczego nie pytasz w czym?
>
> Wiemy wszyscy - w fermentatorze
>
>> Dlaczego nie pytasz co dodaję?
>
> Też wiemy - wodę wapienną
>
>> Produkujesz tylko spam, a szkoda... Ja jestem otwarty...
>
> Jest dobry obyczaj, że plajtujące firmy zamykają się, zanim splajtują
> kompletnie.
>
> A poza tym pewnie już "nie mogąca zapamiętać" wysłała gdzie trzeba
> donosik.
>
> dżdżownica
Dupa blada! Wyjdź na słońce,. niech ci się opali.
W fermentorze mam małosolne 60 dag soli na 10l wody niegotowanej, bo z
filtra RO i konsumuję przynajmniej raz dziennie. Połowę już zjadłem.
Woda wapienna do konfitur z zielonych orzechów, ale dzięki, że mnie czytasz,
choć nieuważnie.
Na ciebie? Donos?
Nie sadzę.
|