Data: 2002-05-29 21:23:12
Temat: Re: Ser z grilla?
Od: "vefour" <v...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
spróbuj oscypek .....
v.
Użytkownik "Agnieszka Biernacka" <a...@a...com.pl> napisał w wiadomości
news:ad2258$1p2$1@news.tpi.pl...
> Z uwagi na to, ze jestem zmuszona do zywienia sie przez trzy dni w
tygodniu
> potrawami z grilla poszykuje przepisow to co mozna zrobic z sera.
>
> Nie tak dawno trafilam gdzies w Inecie na informacje o radamerze z grilla
> jaki byl
> serwowany na ktorys tam mistrzostwach Polski w girlowaniu (o jakosci
imprezy
> sie nie wypowiadam, bo nie widzialam, a po ostatnim opisie na
pl.rec.kuchnia
> rece mi opadly i juz chyba nie mam ochoty na odwiedziny).
>
> Ale wracajac do tematu - pewnie mozna jakos zrobic ser. Hmmm, tylko jaki i
> jak? W niedziele robilam camembera z zurawinami z grilla, ale powiem
> szczerze, ze bardziej mi smakuje wersja z patelni lub glebokiego tluszczu.
>
> Czekam z niecierpliowscia na smakowite propozycje ;)
>
> _______________
> Pozdrawiam
> Agnieszka Biernacka
>
|