Data: 2004-04-06 15:02:42
Temat: Re: Ser zolty-ostry-pytanie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 6 Apr 2004 14:06:40 +0200, "Wladyslaw Los" <w...@o...pl>
wrote:
>> Wladyslaw Los wrote:
>>
>> > Czemu miałoby być głupie? W dzieciństwie uwielbiałem makaron z tartym
>> > oscypkiem. Oczywiście nie wiadomo czy pasowałby do tej określonej
>> > potrawy.
>>
>> Czy ten makaron byl zapiekany z oscypkiem? Czy byly jeszcze jakies dodatki?
>> Zaintrygowales mnie.
>
>Nie, tak jak leci. Makaron, trochę masła i dużo startego drobno oscypka.
>Oscypek był pewnie lepszy niż ten, który obecnie jest w supermarketach. Myślę
>też, że można oczywiście própwać to urozmaicać.
>
>Władysław
a mnie to cos lata po glowie, ze tu przeczytalam jakis czas temu,
zeby do kotletowej panierki dodawac startego oscypka. zostalo w
pamieci, bo pomysl mi sie spodobal
trys, co jak zjadl teraz niedawno oscypka z foliowego prozniowego
woreczka to myslal, ze je co innego, bylo jednak malo oscypkowe -
z dzicinstwa pamietam oscypki, co byly wrecz suche, slone i sie
cienko kroilo je.......
K.T. - starannie opakowana
|