Data: 2002-04-11 10:00:56
Temat: Re: Sernik z jabłkami (P)
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Mapet <m...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisała:
> > rozwalkowac u upiec w sredniej wielkosci tortownicy na blado zloty
> > kolor.
>
> znaczy sie kruchy spod to jest, tak? I ma sie nie dopiec do konca, tak?
Mozna tak powiedziec... spod ma byc blado zloty, ale nie rumiany ;-)
> > Masa serowa: 25 dkg tlustego twarogu, 1/4 kostki masla, 7 lyzek
> maslo czy margaryna?
Maslo zawsze jest lepsze, wiec zrob z maslem.
Troche cieniutka wyjdzie ta warstwa serowa... 25 dag sera to troche
malo jak na sernik, ale moze tak ma byc.
> Nigdy jeszcze nie robilam sernika, wiec moge byc upierdliwa (z gory
> ostrzegam) :))
Ojej, to jak Ty sie uchowalas do tej pory, nie robiac ani razu sernika? ;-)
Pozdrawiam
Lilla
|