Data: 2000-10-23 14:49:28
Temat: Re: Sery (bylo Re: oliwki)
Od: w...@p...onet.pl (onet)
Pokaż wszystkie nagłówki
Wybacz bledy, ale wolajem jesc niz czytac. Witeqq
----- Original Message -----
From: "Dorota Szeliga" <d...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, October 23, 2000 2:13 PM
Subject: Sery (bylo Re: oliwki)
> onet wrote:
> > > > Natomiast nienawidzę serów (wszystkich typu brie, pleśniowych itd).
Też
> > > > już sam zapach (smród, nie zapach ;-) ) mnie odrzuca. Może ktoś ma
> > > > pomysł na jakąś potrawę, która by mnie do nich przekonała?
>
> > bagietka z prawdziwym francuskim bree lub cabernet i obowiazkowo
> > szklaneczka winka. Witeqq
>
> Niestety to jest to, co u mnie NIE DZIAŁA. Cała kupa Francuzów usiłowała
> mnie w ten sposób przekonać, ale nie uratowałam honoru ojczyzny :-( .
>
> Bree to Brie, ale co to za ser cabernet? Camembert?
>
> Dorota
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|