Data: 2001-12-04 23:04:21
Temat: Re: Shoarma - jak to sie robi?
Od: "misiczka" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:hddp0u4qh4nnej89n6fnq1a2vckkfja348@4ax.com...
> ci co tym handluja dostaja gotowe - na dragu jest jeden wiielki,
> nabity w sobie klops...wyglada i pachnie jak jarmarczny hamburger
> (+/- 10- 15% miesa...jakiego???) i jak to sie piescze
A wiesz Krysiu, ze na Nowym Dworze we Wroclawiu jest knajpka turecka czy
jakas taka. Maja tak gyrosa, ale jakiego!
Ech. Jest prawie tak dobry, jak te lody z galerii ;-))))
I nie z zadnej ohydy, tylko z mieska kurczakowego, zrobionego ala baraninka.
Mniam, mniam. Do tego zólty ryz z curry i suróweczka oraz sosik z czosnkiem.
Mmmmmm, Uzaleznilam sie od tego gyrosa :-))))))
misiczka
PS. Zjadlas lody?
|