Data: 2006-03-04 19:42:34
Temat: Re: Skórka od chleba
Od: panta_rei <j...@c...znajdzie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Świadomie, albo i nie Atunia napisał(a):
>> Smaruje woda i wstawiam ponownie do piekarnika. Czyli nie trzeba wstawiac do
>> piekarnika tylko wybejcowac po wyjeciu?
>
> Ja smaruję wodą i wstawiam jeszcze na minutkę do nagrzanego piekarnika.
> Błyszczy się jak nie powiem co, polakierowany :)
Ja nie wstawiam już do piekarnika, więc masz dowolność interpretacji,
myślę, że najważniejsze jest aby było to obfite smarowanie :)
Pozdrawiam.
--
Sławomir Frąc- Braniewo LRU #271189 *Polska Grupa Freesco*
http://foto.sztrandek.int.pl jid:panta_rei(at)jabber.org
Wasz Windows tego nie potrafi...:P
********** Sygnaturka na licencji GNU GPL wersja 2 *************
|