Data: 2001-11-26 09:09:43
Temat: Re: Śledzie aceto balsamico
Od: <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > > Hej, Mam pewne wątpliwości co do zastosowania oliwy z oliwek do tego
przepisu.
> Spróbowałam kiedyś raz ( co prawda do śledzi z cebulą )i nie za bardzo dało
sie
> je zjeść.Oliwa w takim zestawieniu wydawała się strasznie lepka i wiesz mi za
> bardzo pachnąca. Jej zapach przebijał nawet zapach cebuli nie mówiąc o
śledziu.
> Pozdrowienia.
> HP
>
> Moze w ogóle nie lubisz oliwy z oliwek? Ale spokojnie, tutaj oliwa sie nie
zalewa, tylko skrapia; na 1 kg płatów śledziowych daję 3 łyżku aceto balsamico
i tyleż oliwy...a moze spróbowalabyś oleju z pestek winogronowych? znacznie
lżejszy i prawie bez zapachu... Pozdrawiam balsamicznie Qd
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|