| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.nask.pl!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.t pinternet.pl!newsfeed.jasien-net.com NNTP-Posting-Host: 213.17.251.214 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Date: Thu, 5 Dec 2002 14:30:42 +0100 Message-ID: <E...@j...jasien.net> Sender: News User <n...@j...net> From: "Kamas.hw" <m...@w...pl> References: <asla2e$3ua$1@news.tpi.pl> Subject: Re: Smakosze Łososia Lines: 18 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:137610 Ukryj nagłówki > porcja surowego łososia pokrojona ( dobre są do tego ogony, mało | |
Zobacz także