Data: 2006-11-11 09:52:50
Temat: Re: Smaoone zak?ski z ryb.
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <3652614929$20061111104534@ewcia.kloups>,
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
> Le samedi 11 novembre 2006 ŕ 10:18:22, dans <ej44ha$laj$3@inews.gazeta.pl>
> vous écriviez :
> >>>1 lyzka sosu sojowego
> >>>1 lyzka sosu Hoisin
> >>>1 lyzeczka oleju sezamowego
> >>>1 lyzka octu
> >>>1 lyzeczka cukru
> >>>1 lyzka startego imbiru
> >>
> >>
> >> A czy koniecznie musi by? tu pstrag? Nie mo?e by? papier-mache? ;-)
> >>
> >> W?adys?aw
>
> > ;P)) Się zgadzam - przecudowane.
>
>
> Nie przesadzajmy : to klasyczna mieszanka przypraw kuchni
> poludnio-wschodniej Azji : powinno byc 5 podstawowych smakow
> jednoczesnie, i jest.
A gdzie smak pstrąga?
Władysław
|