| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!rmf-fm!news.rmf.pl!a gh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!news.us.edu.pl!news.nask.pl!orion. cst.tpsa.pl!news.tpnet.pl!not-for-mail From: "AniaS" <a...@p...com> Subject: Re: Śmietanowiec Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <01bf881d$41eacfc0$3502000a@inzania.szpital.zamosc.tpnet.pl> <i8mJ4.3691$DB2.76617@news.tpnet.pl> <E%yJ4.5689$DB2.117456@news.tpnet.pl> Message-ID: <01bfa6a8$46afb4e0$3502000a@inzania.szpital.zamosc.tpnet.pl> X-Newsreader: Microsoft Internet News 4.70.1155 Lines: 3 Date: Sat, 15 Apr 2000 07:05:24 GMT NNTP-Posting-Host: 195.117.148.129 X-Complaints-To: a...@t...pl X-Trace: news.tpnet.pl 955782324 195.117.148.129 (Sat, 15 Apr 2000 09:05:24 MET DST) NNTP-Posting-Date: Sat, 15 Apr 2000 09:05:24 MET DST Organization: TPNET - http://www.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:26941 Ukryj nagłówki Ja zawsze używam kwaśnej śmietany, a jeśli chodzi o "procenty"- pełna | |
Zobacz także