Data: 2005-07-07 18:37:55
Temat: Re: Sok lub syrop malinowy
Od: "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "bazyli4" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dajpd0$6tg$1@news.onet.pl...
>
> PS Ja czosnek wsuwam jeszcze inaczej. Kilogram pomidorów w drobna kostke,
> do tego 10 duzych glówek drobno siekanego czosnku. Wrzucamy do sloja.
> Smazymy pokrojona w kostke piers kurczaka lub dobrze ugotowana chabanine z
> krowy i na goraco wrzucamy (tez kilogram) do sloja. Szczelnie zakrecamy i
> czekamy jeden dzien. Nie wiem skad potem czosnek takiej mocy nabiera, ale
> czasami w zetknieciu ze skóra dostaje jakichs czerwonych plam.
>
> No i spie w goscinnym.
Główek czy ząbków?
Margola, Co Wolałaby Główki
|