Data: 2006-08-24 07:04:30
Temat: Re: Sokownik do nalewek?
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jerzy Nowak wrote:
>
> O kandyzowaniu było już, a on ma miekkie te owoce albo trudne do
> zagospodarowania jak jarzębina np.
Porzeczki są doskonałe kandyzowane.
> Mało kto lubi podgryzać jarzębinę, ja bym taką zjadł. Pasjami podgryzam
> czerwone borówki.
Zrobiłam kiedyś jarzębinę z gruszkami, jak borówki czy żurawinę. Całkiem
jadalne wyszło.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|