| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Mat S" <f...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sól do kiszenia Date: Fri, 29 Oct 2004 10:27:36 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <clsv6q$ffk$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <clri0q$k04$1@atlantis.news.tpi.pl> <clrkhf$995$1@atlantis.news.tpi.pl> <clrmp9$dmu$1@nemesis.news.tpi.pl> <clrvdt$5f8$1@inews.gazeta.pl> <clssjo$iq$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: vt242.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1099038746 15860 80.55.175.242 (29 Oct 2004 08:32:26 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 29 Oct 2004 08:32:26 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220046 Ukryj nagłówki > Warzona jest bardziej słona i pozbawiona mikroelementów. | |
Zobacz także