Data: 2003-03-13 15:00:36
Temat: Re: Sos czosnkowy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 13 Mar 2003 13:14:25 +0100, "Grażyna Admaczewska"
<g...@e...lodz.pl> wrote:
>hej ja robię tak : czosnek miazdżę ok. 3 ząbków do tego sól i dużo ziół
>prowansalskich. Całość mieszam z jogurtem naturalnym + majonez trochę +
>śmietana - do ryb , mięs , wędlin., do wszystkiego. SUPER SPRUBUJCIE!
>pozdrawiam Grazka
>Użytkownik "Robert Spasiuk" <i...@r...pdi.net> napisał w wiadomości
>news:b4n1ev$1vs$1@flis.man.torun.pl...
W Nigerii przyjaciel Libanczyk, wlasciciel knajpy, podawal
ogromne kotlety schabowe (bez zbednych panierunkow), a przy boku
podawal sos czosnkowy - straszna ilosc zmiazdzonego czosnku z
odorbina oliwy. przegryzie sie w lodowce pare godzin i gotowe.,
lepszego ni e jadlam.
Pierzu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|