Data: 2001-06-27 17:12:02
Temat: Re: Sos niebieski
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Paul <p...@p...ch>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, June 27, 2001 9:00 AM
Subject: Re: Sos niebieski
> > To tego, dla kontrastu, w
> > miare lagodne wino (w P., moim zdaniem, jakikolwiek dobry wermut tez
moze
> > przejsc !)
>
> Jak babcie w trybcie w czerwonych ponczoszkach.....
> Ewa!!!!! wermut do jedzenia???????????
>
> przerazony Paul...
To samo pomyslalam - zestaw raczej z tych "heavy" . Pzoa tym, pomijajac
ogolne zasady laczenia alkoholi i potraw, to po wermucie raczej trudno jest
rozpoznac jakikolwiek inny smak - ziola a przede wszystkim piolun glusza
reszte.
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|