Data: 2003-10-01 16:27:04
Temat: Re: Sos pomidorowy jak w pizzerii na Barskiej?
Od: "Kalina" <k...@U...TO.poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena" <m...@a...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
news:blev3m$8n1$2@SunSITE.icm.edu.pl...
> O pizzerii na Brskiej słyszałam, aletam jeszcze nie jadłam.
> Sos na pewno musi być gęsty, ale bez przesady.
> Ja bym dodała do tego koncentratu trochę wytrawnego i ciężkiego wina
> czerwonego, zeby trochę rozcieńczyć. Pogniecionego czosnku, oregano,
> bazylii, pieprzu i soli i to wszystko razem poddusiła.
Dzieki:)
A moglabys podac chocby przyblizone proporcje? Boje sie, ze jako niedzielna
kucharka przesadze z czyms:)
Kalina
--
galeria fotografii:
www.kalina73.republika.pl
|