Data: 2005-12-01 22:29:47
Temat: Re: Sos z czarnej sasoli
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Rydyks" <r...@v...pl> wrote in message news:dmnt70$mce$1@news.onet.pl...>
> Teraz tak sobie czytam
> http://www.recipesource.com/side-dishes/sauces/08/re
c0829.html
> i z tego co znam angielski nic tam nie ma o miksowaniu ani mieleniu fasoli
> :)
> wiec to co zrobilem mozn aby bylo nazwac slodkim sosem z fasoli a nie
> Hoisin, chyba
> bende musiał wylac to do zlewu, a tak liczylem na kurczaka w sosie Hoisin.
> Macie jakis pomysl co zrobic z ta fasolowa papką??
A smakuje/smakowal Ci? Jak go zwal tak go zwal a kubki smakowe to najlepszy
probierz...
A jesli koniecznie czcesz to przerobic to moze jakies orientalne wydanie latynoskich
(kubanskich - bo oni jedza czarna fasole) "frijoles refritos", to tego ryz i jakis
kawalek miesa...
--
><eM eL><
|