Data: 2002-06-25 12:51:37
Temat: Re: Spageciory
Od: <v...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> <v...@w...pl> napisał:
> >Do tego 4 ząbki czosnku (za mało, jak na mój gust, ale okazało się po fakcie)
> a kiedy je dodales?
> bo mozna jakby co, zrobic tak, najpierw 2 zabki w obierkach na oliwe,
> nie spalic, tylko troche podsmazyc, potem je usunac
> a potem na samym koncu jak juz nieomalze sciagasz z ognia, to wtedy
> wycisniete dodajesz ze 3 np.
> i bedzie ok, tak mysle
>
> mozna sobie rozetrzec wczesniej i troche zasolic to sok puszcza
> --
> oshin, co jest bardzo czosnkowa
>
Wycisnąłem prosto do gara, w pindoraski. Jak do tej pory skutkowało, tylko po
prostu wyszło za mało czosnku do tej ilości sosu. Mój błąd, po prostu
przestrzegam, gdyby ktoś się sugierował proporcjami.
Czy Oshin to ta Oshin z japońskiego serialu pod tym samym tytułe, co to go
oglądałem jak byłem malutki?
Coleman
[trochę japonista z zamiłowania]
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|