Data: 2000-02-20 17:37:06
Temat: Re: Spaghetti
Od: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Marcin M <h...@k...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:vMUr4.16976$G...@n...tpnet.pl...
> Robiliscie kiedys test "na slepo"? Byleby makarony gotowala tak samo ta
sama
> osoba. U mnie Melissa polegal natychmiast (podobnie jak ich przecier),
Malma
> byla porownywalna z gorszymi makaronami wloskimi, ale najbardzije smakowal
> mi Agnesi i jeszcze bardziejGrand Italia czy jakos podobnie (cecha
> charekterystyczna: gotuje sie go dluzej).
>
> MM
>
>
Melissy nie trzeba gotowac. Wystarczy popatrzec. A z wloskich jeszcze
Barilla jest doskonala i Federici. Jest poza tym mnostwo firm, ktorych nie
znamy. W empiku mozna kupic miesiecznik wloski A Tavola. Jest tam wlasnie
mnostwo reklam makaronow.
I sa swietne przepisy, takie naprawde wloskie.
Przemyslaw Koziarski
|